CV.SE Integritetspolicy

CV/CV.SE Integritetspolicy
CV.SE Integritetspolicy 2018-05-18T08:16:46+00:00

Integritetspolicy

Detta är en beskrivning av den integritetspolicy som gäller för all “personlig information” som inhämtas, bearbetas eller lämnas ut angående dig som privatperson på CV.SE. Genom att skapa ett konto på CV.SE ger du ditt utryckliga tillstånd för de villkor som beskrivs i texten.

CV.SE samlar in personlig information om dig som registrerad användare och använder den i syfte att hjälpa dig att presentera dig inför arbetsgivare samt för att tillhandahålla andra, relaterade tjänster.

Information som vi samlar in direkt från dig innefattar samtliga uppgifter du fyller i vid registrering, såsom t.ex. namn, olika adresser, telefonnummer och tidigare erfarenheter. Utöver detta samlar vi in och lagrar vissa uppgifter automatiskt inklusive, men inte begränsat till, de IP-adresser du ansluter till tjänsten via samt uppgifter om din dator eller mobila enhet.

Du har möjlighet att begära ut informationen samt ändra viss publik informations synbarhet genom ditt konto på CV.SE alternativt via direktkontakt med supportavdelingen på CV.SE.

Genom att skapa ett konto på CV.SE godkänner du att vi delar uppgifter om dig med utomstående parter som hjälper oss att erbjuda relevanta produkter och tjänster. Vi kan dessutom lämna ut information till tredje part i samband med ett förvärv av CV.SE. Du kan ändra dina kontaktinställningar i ditt konto på CV.SE.

Som användare av CV.SE innehar du inte några äganderättigheter till ditt konto, om du väljer att radera ditt konto kommer all information med anknytning till kontot försvinna från våra publika delar, samt markeras som raderad och kan komma att raderas från våra databaser. CV.SE förbehåller sig rätten att radera konton efter en längre tids inaktivitet eller av andra orsaker.

Vi anstränger oss för att upprätthålla en hög nivå av säkerhet kring våra tjänster. Däremot kan vi aldrig lämna några garantier för sekretessen kring de uppgifter du lämnar/vi inhämtar. Det är inte tillåtet att lagra känsliga personuppgifter. Du bör heller inte använda lösenord som du använder på andra ställen.

Om du vill inte längre vill vara medlem på CV.SE så har vi en funktion för att radera konto.

CV.SE använder sig av cookies för att anpassa ditt besök på webbplatsen, samt för att upprätthålla en hög säkerhet av tjänsten.